content

content

content

content

Frits

collega / klant

Dat LEM logistics met luchtvracht gaat starten: chapeau! Hun inbreng in heel het verhaal wordt geweldig gewaardeerd en de samenwerking verloopt goed.
Een dikke pluim voor de werking van LEM logistics.

Chantal

collega / klant

Wij werken al een tijdje samen met LEM logistics en ik kan enkel maar bevestigen dat deze samenwerking voor onze cursisten een enorme meerwaarde betekent. Telkens is er weer een nieuwe uitdaging qua communicatie onderling, rijzen er nieuwe vragen, leren we iets bij, werken we zeer realistisch enz.
De cursisten ervaren hoe belangrijk het is dat de wisselwerking leverancier, transportbedrijf en klant vlot moet verlopen.
Dus voor ons is dit TOP!

Ana

cursist

In het leerbedrijf kregen we logistieke opdrachten en raakten we vertrouwd met een ERP-programma. We werkten samen met andere leerbedrijven; zij waren onze klanten.
Om onze communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels verder te ontwikkelen, kregen we een persoonlijke coach. Er waren ook sollicitatietrainingen en een jobcoach ondersteunde ons om een aangepaste job te vinden.
Alle instructeurs waren zeer competent, creatief en vooral geduldig. Door hun persoonlijke aanpak, aangepast aan ons tempo, en door de vele praktijkoefeningen, zijn onze wensen betreffende deze opleiding volledig vervuld.
Lijkt deze opleiding iets voor jou? Doen! Je zal er geen spijt van krijgen...